Bilecik’te 4 Kişinin Yaralandığı Kazada Basına Engel Olmaya Çalıştı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te 2 otomobilin çarpışması sonrası meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza sonrası görüntü almak isteyen gazetecilere, görüntü almasını engellemeye çalıştı.

Alınan bilgiye göre, Bilecik Merkez Gazipaşa Mahallesi Tevfikbey Caddesi üzerinde seyir halindeki Ali O. S. idaresindeki 11 AAL 579 plakalı otomobil ile Rasimbey Caddesinden Cumhuriyet Caddesi istikametine seyretmek isteyen İlknur B. yönetimindeki 34 BID 912 plakalı otomobil çarpıştı.

Meydana gelen kazada 34 BID 912 sürücüsü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Neslihan Y.(40), Nevruz K. (30) ve Papatya D.(32) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil servis ve polis ekipleri sevk edildi. 112 ekiplerinin olay yerinde yapılan ilk müdahalesi sonrası yaralılar Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası 11 AAL 579 plakalı otomobil sürücüsü Ali O. S. aracın plakasının görünmemesi için basına elinden gelen engeli yaparken, bir yakını ise başka bir basın mensubuna çekmemesi için üzerine yürüdü. Olayı çeken basın mensubunun kamerasına vuran kazazedenin yakınını polis ve çevredekiler sakinleştirdi.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

       

Bilecik’te 4 Kişinin Yaralandığı Kazada Basına Engel Olmaya Çalıştı!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin