Bilecik’te 350 Berber ve Çalışanına Korona Testi Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te tüm kuaför ve çalışanlarına KoronaVirüs testi yapıldı

Giyim Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, ilimizde bugün faaliyetlerine başlayan berber, kuaför ve güzellik salonu gibi işletmelerde çalışanların tamamına koronavirüs testi yapıldığını belirtti.

Toplamda 350 kişiye koronavirüs testi yapıldığını ve sonuçları negatif olan berberlerin açılabileceğini belirten Başkan Balcı, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“TÜM DÜKKANLAR DEZENFEKTE EDİLMİŞTİR”

“Sayın valimizin önerisi ve sağlık müdürümüzün üstün gayretleriyle berber, kuaför, güzellik salonu gibi işletmelerimizin tamamında ve yanında çalışanlara korona testi yapılmıştır. Toplamda 350 kişinin tamamı test sonuçlarına göre negatif olanlar dükkanlarını açabileceklerdir. Belediyemiz tarafından dükkanlarımız dezenfekte edilmiştir, kuaför arkadaşlarımıza uyması gereken kurallar tebliğ edilmiştir.

“ÖNCE SAĞLIK DİYORUM”

Bilecik halkından ricamız: lütfen rezervasyon yapmadan kuaförlere gitmemeleridir. Odamız tarafından 4 adet maske,1 adet siper maske ve el dezenfekte eden Borel tüm üyelerimize ücretsiz verilecektir. Bu süreçte ülkemiz adına fedakarca çalışan başta tüm sağlık çalışanları, güvenlik güçleri ve devletimiz olmak üzere hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. ‘Önce sağlık diyorum’ halkımızda kurallara uyarsa bu yeni dönemi milletçe başarıyla atlatacağımıza eminim herkesin şimdiden bayramını kutluyorum saygılarımla.

Bilecik’te 350 Berber ve Çalışanına Korona Testi Yapıldı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin