Bilecikspor’un Başkanı Belli Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AYDIN AVCI;” HAYAL KURACAĞIZ AMA HAYALPEREST OLMAYACAĞIZ”

Bilecikspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısına giderken tek liste ile seçime giren Aydın Avcı Bilecikspor’un yeni başkanı seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlanan kongreye, Divan Başkanlığına kulübün eski kaptanlarından Ruşen Gül,  seçildi.

Faaliyet raporu, hesap raporu ve yönetim kurulunun ibrası ile devam eden kongrede yeni yönetim kurulu ve denetleme kurulu seçimi yapıldı.

Bilecikspor’un yeni başkanı Aydın Avcı;

“Bilecikspor ile ilgili büyük hayallerimiz var.  Hayallerimiz öncelikle bal ligi,ondan sonra üst ligler.Hayal kuracağız fakat hayalperest olmayacağız. Önemli olan sağlam adımlarda ilk önce spor kulübümüzün sabit gelirlerini elde edebilecek projeler yoğunlaşacağız ve yolumuza bakacağız.

“BUNDAN ÖNCEKİ BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Bilecikspor’u daha iyi yerlerde görmek istiyoruz. Bundan önceki başkanlara da teşekkürlerimi sunuyorum ayriyeten eski sporcularımızı ve Bilecikspor’da top oynamış herkesi bundan sonra tribünlerde görmek istiyoruz.” dedi.

ESKİ KAPTANLARDAN MAVİLİ, ŞERO, İSPİRTO HALUK, RUŞEN GÜL 

Kongreye Bilecikspr’un eski başkanlarından  Ahmet Subaşı,ALİHAN, Cengiz Özer ve Harun Dilek katılırlarken; takımın eski efsane isimlerinden Hayrettin Kaya(MAVİLİ), Şerafettin Yılmaztürk(ŞERO), Haluk Güven(İSPİRTO) ve Ruşen Gül, CHP’nin Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Korkman katılan isimler arasında yer aldı.

Bilecikspor’un Başkanı Belli Oldu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin