Bilecik’e Tarihi ve Kültürel Yerler için 100’e Yakın Öğrenciden Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonuna(UDEF) bağlı Bursa İpekyolu Uluslararası Öğrenci Derneğinden 100’e yakın öğrenci grubu Bilecik’e tarihi ve kültürel yerleri ziyaret için geldi.

32 farklı ülkeden oluşan öğrenci grubu ilk olarak Bilecik Şeyh Edebali Türbesi ile Osmanlı Padişahları Tarih Geçitini gezdi. Uluslararası öğrenci grubu daha sonra Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’ni ziyaret etti.

 

 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, misafir öğrenciler için hazırlanan öğle yemeğinde, yurtdışından eğitim görmek için ülkemize gelen öğrencilerin, Bilecik’i ziyaret etmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Öğrenciler de Rektör Taş’a, Osmanlı Arması takdim ettiler.Misafir öğrenci grubu Bilecik’teki ziyaretlerinin ardından Söğüt’e yola çıktılar. Ertuğrul Gazi türbesinin önünde nöbet tutan Alplerin, nöbet değişimini izleyen misafir öğrenciler, şaşkınlıkları gizleyemediler. Söğüt Kaymakamı Cengizhan Ankara ile tanışan uluslararası öğrenciler Söğüt’e ilerde bir daha geleceklerini söyledi. Uluslarası öğrencilerin ziyaretleri esnasında onlara Bilecik UDEF ve Bilecik İHH yetkilileri de eşlik etti.

 

Bilecik’e Tarihi ve Kültürel Yerler için 100’e Yakın Öğrenciden Ziyaret
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin