BİLECİK’E KAR GERİ GELİYOR! (Kar Yağışı Etkili Olacak)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meteorolojiden yeni hafta için kar uyarısı geldi.

Türkiye Karakışı Yaşıyor

Dondurucu soğuklar etkili olurken yeni bir kar yağışı hafta ortasında yurdun büyük bir kısmında yeniden başlayacak. Sakarya’dan Erzurum’a, Bursa’dan Hakkari’ye kadar bir çok bölgede çarşamba günü yoğun kar yağışı görülecek. İstanbul için bu hafta etkili kar yağışı görünmüyor. Ancak yarın kent merkezinde karla karışık yağmur, yüksek yerlerde ise kar yağışı bekleniyor. İşte bu hafta kar için alarm verilen iller:

 

Bilecik’te Kar Yağışı Etkili Olacak

Salı günü balkanlar üzerinden gelen yeni bir kar yağışı başlayacak. Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli’de görülecek kar yağışı asıl etkisini, Kütahya, Afyonkarahisar, Uşak, Bilecik, Eskişehir, Bolu, Karabük ve Kastamonu illerinde gösterecek.

ÇARŞAMBA KÖTÜ CUMAYA SÜRPRİZ VAR:

Meteorolojinin yaptığı hava durumu tahminine göre salı günü başlayacak kar yağışı asıl etkisini çarşamba günü Marmara’nın doğusu, İç anadolu, ve Doğu Anadolu bölgesinde gösterecek. Sakarya, Bursa, Yalova, Kocaeli, Bolu, Kastamonu, Eskişehir, Kütahya, Bilecik, Uşak, Afyonkarahisar, Ankara, Düzce, Bartın, Zonguldak, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum başta olmak üzere bir çok ilde etkili olacak.

 

Perşembe günü kar yağışı orta ve doğu karadeniz bölgeleri ile doğu illerinde devam edecek. Cuma günü ise güzel hava sürprizi var, hasret kaldığımız güneş tüm yurdu ısıtacak.

BİLECİK’E KAR GERİ GELİYOR! (Kar Yağışı Etkili Olacak)
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin