Bilecik’e diş Hekimliği Fakültesi kuruluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bazı fakültelerin kurulması ile bazı yüksekokul ve fakültelerin kapatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine bağlı Diş Hekimliği Fakültesi kuruldu.

Karar sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Üniversitemiz tarafından yapılan başvuru sonucu Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz bünyesinde Tıp Fakültesi kurulması kararından sonra DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ kurulması kararı da sayın Cumhurbaşkanımız tarafından onaylandı. Şehrimize,Üniversitemize hayırlı olsun. Destekleri ve kabulleri dolayısıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ;gayretleri ve çalışmaları sebebiyle Rektörümüz sayın Prof Dr.Şükrü Beydemir ile çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemiz bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi kurulması kararını onayladı. Şehrimize, hemşerilerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan geçtiğimiz yıl da üniversite bünyesinde Tıp Fakültesi kurulmuştu.

 

Bilecik’e diş Hekimliği Fakültesi kuruluyor
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin