Bilecik’e Deniz Getiren Genç Haber228’e Konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış sonrası su birikintisinde yüzen genç Bilecik’in adeta gündemi olmuştu. Sosyal medyada binlerce insanın izlediği ve paylaştığı Genç Bilecikli Haber228’e konuştu.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Haber228 muhabiri Uğur Baklacı’nın sorularını cevaplayan 27 yaşındaki Yasin Yurttaş, tekrar yağmur yağarsa yine yüzeceğini ve yüzmeyi çok istediğini belirtti.

 

Bahçelievler Mahallesi, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önünde su birikintisinde yüzen 27 yaşındaki Yasin Yurttaş, “yüzmek için yağmurun yağmasını bekliyorum” dedi.

 

Yağmur yağdığı zaman mahsur kalan vatandaşları sırtında taşıyarak kurtardığı söyleyen Yurttaş, “Kongre merkezi önünde ilk yağan yağmurda biriken suda vatandaşı çamurlu sularda sırtıma alarak çıkardı” diye konuştu.

YÜZMENDEKİ AMAÇ NEYDİ?

Yasin Yurttaş; “Uzun zamandır yüzemedim bende yüzmeyi özlemiştim yüzmeyi de çok sevdiğim için suya girdim. Çok hoşuma gitti rahatladım. Tekrar yağmur yağsın diye bekliyorum yağsın tekrar yüzeceğim.”

 

BİLECİK’TE BENİ TANIMAYAN KALMADI

Bir anda Bilecik gündemine oturan Yurttaş, “Çarşı merkezine indiğim zaman herkes benim yanıma gelip fotoğraf çektirmek istiyorlar sosyal medya hesabımdan herkes beni ekleyip durdu ulusal haberlere çıkmışım çok mutlu oldum herkes benimle selfie çektirmek istiyor.” ifadelerine yer verdi.


İLGİLİ HABER İÇİN RESME TIKLAYINIZ..


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik’e Deniz Getiren Genç Haber228’e Konuştu
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin