Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın 24 Kasım öğretmenler günü mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Beşikten mezara kadar ilim tahsil etmeyi emreden, kalemi kılıçtan üstün tutan bir medeniyetin temsilcileri olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü içtenlikle kutluyorum.

Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.

Her insanın yaşamında silinmez izler bırakan, her çocuğun kendi yolunu bulmasında ona rehberlik eden öğretmenlerimizin, heyecan duyarak, inanarak, severek, fedakarlık göstererek sürdürdükleri bu değerli uğraşın bilgi toplumundaki yeri ve önemi büyüktür.

İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bugün aramızda bulunmayan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, emekli ve halen görevde olan öğretmenlerimize huzurlu bir yaşam diliyorum.




                                                                        Dr. Kemal KIZILKAYA

                                                                                     Vali




Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın 24 Kasım öğretmenler günü mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin