“Bilecik Tüm Dünyanın Ezberini Bozacak”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ezber Bozan TV isimli youtube kanalına konuk olan araştırmacı Hüseyin Güngör, Bilecik’in gizemini koruyan ve tüm dünya’nın ezberini bozacak bir il olduğunu söyledi.

Büyük İskender’in halen bulunamayan mezarının Bilecik’ten çıkıp çıkmayacağı yönündeki soruya çekimser olarak cevap veren Hüseyin Güngör, “Bilecik’te bütün dünyanın ezberini bozacak ne var?” sorusuyla ilgili ise “Bütün dünyada karmaşık olarak aranan her şey Bilecik’te var. Büyük İskender’i ararlar, belgeleri ararlar, bilgileri ararlar, Hz. Musa ve Hz. İsa’ya ait bir şeyler ararlar o aradıklarının hepsinin toplu bir şekilde orada olma ihtimali var, orası da Bilecik.” dedi.

Bilecik’in çok farklı bir şehir olduğunun altını çizen Güngör, Bilecik için son olarak, “Anadolu’nun göz bebeği, en bilinmeyeni, en gizemli şehri Bilecik. Buradaki birçok tarihte saklı kalmış, aranan şeylerin bana göre Bilecik’te olduğu ihtimali çok yüksek, tabi başkaları da farklı şeyler söyleyebilir, farklı yorumlarda bulunabilir” ifadelerine yer verdi.

Diğer yandan, araştırmacı Hüseyin Güngör’ün bu iddialarının bazı kurumları ve tarihçileri harekete geçireceği de tahmin ediliyor.

İşte Hüseyin Güngör’ün yaptığı açıklamalarla ilgili o video:

“Bilecik Tüm Dünyanın Ezberini Bozacak”
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bilecik

İzleri var doğru söylüyor

Bizi Takip Edin