Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine İki Önemli Derece

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BŞEÜ Öğrencileri ‘Genç Seramikçiler’ Yarışmasından İki Önemli Dereceyle Ayrıldı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Seramik ve Cam Tasarımı Bölümü öğrencileri Ahu Anzerli ve Sümeyye Anzerli, Uşak Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Katılımlı Genç Seramikçiler Karo Yarışması’nda ‘Uşak Üniversitesi Başarı Ödülü’ ve ‘Tüprak Altın Sanat Ödülü’nü alarak büyük bir başarıya imza attılar.

 

Türkiye genelindeki Güzel Sanatlar Fakültelerinin Seramik Bölümlerinde eğitim gören lisans öğrencileri ile Enstitülerin Seramik Ana Sanat Dallarından yüksek lisans ve sanatta yeterlik öğrencileri ve yurt dışından da aynı eğitim düzeyine sahip seramik öğrencilerinin katıldığı yarışmada toplam 296 eser değerlendirildi. 14 eserin ödüle layık görüldüğü yarışmada, öğrencimiz Ahu Anzerli 1’inci, kardeşi Sümeyye Anzerli ise 7’nci olma başarısı göstererek Üniversitemize büyük gurur yaşattılar. Ayrıca yarışmaya katılan 7 öğrencimizden 5’inin eseri, yarışma sonrası kurgulanan anı duvarında sergilenmeye layık görüldü.

Rektör Taş: Bu “Başarı Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültemizin ve Üniversitenin Bir Başarısı”

Öğrencilerin bu önemli başarısı sonrası kendileriyle bir araya gelen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, öğrencilerin elde ettiği başarının Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinin ve Üniversitenin bir başarısı olduğunu ifade etti. Öğrencileri ve bu başarıda emekleri geçen hocalarını tebrik eden Rektör Taş, öğrencilere hediye taktim etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesine İki Önemli Derece
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin