Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Mezuniyet Töreni

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sağlık Yüksekokulu ve Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’ndan 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan öğrenciler için Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Stadında mezuniyet töreni düzenlendi.

Törene, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Barosu Başkanı Av. Halime Aynur, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, Bilecik Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, akademisyenler ile öğrencilerin aileleri katıldı.

23 yaşındaki Batuhan ve Gülcan Arı çifti statta düzenlenen mezuniyet törenine 3 yaşındaki çocuklarıyla geldi.

Batuhan Arı, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşiyle üniversite eğitimi almak için İstanbul’dan Bilecik’e geldiklerini söyledi. Arı, “Burada üniversitede tanıştık, birbirimizi sevdik ve evlendik. Şimdi de 3 yaşındaki kızımız Deniz ile mezuniyet törenine katıldık. Bundan sonraki hayatımızı İstanbul’da sürdüreceğiz.” dedi.

 

Tören, öğrencilerin yürüyüşlerinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okumasıyla başladı.

 

Dereceye giren öğrencilerin sahneye çağrılarak diploma ve plaketlerinin takdim edildiği program, öğrencilerin kepleri havaya atmasıyla sona erdi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Mezuniyet Töreni
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin