Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde 2018-2019 akademik yılını başarıyla tamamlayan öğrenciler, törenle diplomalarını aldı.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

3 Bin 146 Öğrenci Mezun Oldu

Üniversite yerleşkesinde bulunan stadyumda gerçekleşen törende açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, bu yıl 3 bin 146 öğrencinin mezun olduğunu belirtti.

Rektör Taş, “Üniversitemizin kurulduğundan bugüne kadar ise toplam 22 bin öğrenci mezun ettik. Mevcut öğrencilerimizi de hesaba kattığımızda BŞEÜ, sayıları 40 binleri bulan büyük bir aileye dönüşmüştür.” dedi.

Vali Bilal Şentürk ise mezun olan çocukların doğduğu yıllarda kendisinin mezun olduğunu kaydederek, “Dolayısıyla büyük heyecan hissettim. Üniversite çağlarındaki yıllar insan hayatının en güzel dönemidir. Bolca soru çözdüğü ve sınava girdiği bir dönemdir. Mezuniyetten sonra da soru değil sorun çözecekleri bir yaşama başlayacaklar. Onlara başarılar diliyorum.”

 

 

Kamu Yönetimi ve Siyasi Bilimler Fakültesi mezunu Çad uyruklu Musa Hasan, 4 yıl önce Türkiye’ye gelerek Türkçe hazırlığı söyleyerek, “İlk başlarda biraz zorlandım, sonra alıştım. Zamanla alıştım, Türkçem iyi oldu. Arkadaş edindim. Şimdi mezun oldum ve yüksek lisans yapacağım. Sonra ise memlekete gidip hizmet edeceğim.” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmasının ardından diplomalarını alan öğrenciler, keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde Mezuniyet Heyecanı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin