BİLECİK SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ 81 ille aynı anda 6 Ocak 2019 Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

104 yıl önce Sarıkamış Harekâtı sırasında Allahu Ekber Dağlarında donarak Vatan uğruna şehit olan askerlerimizi anmak, hatıralarını genç belleklerde canlı tutmak ve Sarıkamış’ın manevi iklimini yaşatmak adına gerçekleştirilecek olan etkinlik soğuk kış günlerinde şehitlerimizi anlamak ve anmak kaydı düzenlenecek.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ; Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşünün Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından “Gençlik Şühedanın İzinde” sloganıyla 81 il merkezinde düzenleneceğini belirtti.

 

Ayrıca “Gelecek nesillerimize bu destansı mücadeleyi anlatmak, milli birlik ve beraberlik bilincini gelecek kuşaklara aktarmak ve üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağımızı ifade ederek, Anma Yürüyüşüne 104.yılda 7’den 70’e tüm Bilecik halkını yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

 

Bilecik’te 6 Ocak 2019 tarihinde saat 10:00’da Cumhuriyet Meydanından başlayacak olan yürüyüş, Şeyh Edebali Türbesi’nde son bulacak.


İLGİLİ HABERLER İÇİN RESME TIKLAYIN..

2018 OCAK’TAKİ YÜRÜYÜŞ

2017 OCAK’TAKİ YÜRÜYÜŞ

2016 OCAK’TAKİ YÜRÜYÜŞ

BİLECİK SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin