Bilecik İYİ Parti’de İstifa!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serdar Demirkapı, görevinden istifa etti.

Sağlık nedeniyle görevine devam edemeyecek olan İlçe Başkanı Serdar Demirkapı’nın görevinden istif ettiği öğrenildi.

Öte yandan İYİ Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkezin doğrultusunda yeni atama yapılması planlandığı öne sürüldü.

İYİ Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serdar Demirkapı sağlık nedeniyle istifa ettiğini belirterek şu açıklamalara yer verdi;

28 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2. Olağan Kongresinde İYİ Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçildim. Seçildiğim günden itibaren şeref ve gururla yürüttüğüm görevimden SAĞLIK problemlerim sebebi ile istifa etmek zorunda kaldım.

Seçildiğimiz günden itibaren birlikte çalıştığım Merkez İlçe Yönetimindeki arkadaşlarıma, seçimlerde şahsıma güven oyu veren çok değerli İYİ Parti Merkez İlçe Delegelerimize, her konuda bizleri yalnız bırakmayan seçilmiş Meclis Üyelerimize ve dostlarıma sonsuz şükranlarımı arz ediyorum.

İYİ Parti’nin İYİ İnsanları ile birlikte yol yürümekten gurur ve şeref duydum. Partimizin en kısa sürede Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER Hanımefendinin Cumhurbaşkanı olması dileği ile hepinize saygılar sunuyorum.

Serdar DEMİRKAPI

Bilecik İYİ Parti’de İstifa!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin