BİLECİK İÇİN BİR İLK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te yapılması planlanan katlı otoparkın tören atma programı gerçekleştirildi.


Bilecik Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi Telgrafhane Sokak üzerine yapılması planlanan katlı otoparkın temel atma törenine Bilecik Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, diğer ilgililer ile vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yağcı, otoparkın bin metre kare alan üzerine 3 katlı olarak inşa edileceğini söyledi.

“2018’DE HİZMETE AÇMAYI HEDEFLİYORUZ”
Otoparkın 114 aracın park etmesini olanak sağlayacağına değinen Başkan Yağcı, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

 

Üst katlara çıkma noktasında asansörlü bir otopark. İçerisinde tuvaletleriyle, yıkama yağlama noktalarıyla modern bir otoparkı gerçekleştireceğiz ve nasip olursa inşallah yıl sonuna kadar otoparkın büyük bir hızla bitirerek yeni yıl içerisinde 2018’e girdiğimizde otoparkı hizmete açmayı hedefliyoruz.

 

“HEDEF 300 OTOPARK”

Hedefimiz şehir merkezinde 300 otoparka ulaşmak ve 300 otopark diğer alanların da daha aktif kullanımıyla birlikte sorunu çözmek mümkün değil ama park sorunu sadece Bilecik’e ait bir sorun değil. Artık kentsel yaşamın yerleşik düzenin vazgeçilmez sorunlarından birtanesi. Avrupada da var başka yerlerde de var ama hedefimiz şehrimizde bunu en aza indirgemek.” ifadelerini kullandı.

“ÇOK FAYDALI BİR YATIRIM”
Vali Yardımcısı Taşdöğen ise 100 bin kayıtlı sürücü belgesi ve 70 bin tescilli aracın bulunduğu Bilecik’te, yapılacak otoparkın çok faydalı bir yatırım olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından okunan dualer eşliğinde otoparkın temel atma töreni icra edildi.

Programın sonunda vatandaşlara aşure ikramı yapıldı.

  

BİLECİK İÇİN BİR İLK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin