BİLECİK GENCİYLE YAŞLISIYLA HAREKETLENİYOR

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından, düzenlenen “Genciyle Yaşlısıyla Bilecik Hareketleniyor” adlı etkinlik kapsamında huzurevi sakinleri tekrar spor yaptı.

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğinde   Aile ve Sosyal Politikalar Huzur Evi’nde gerçekleştirilen programda, huzurevi sakinleri açma-germe hareketleri yanısıra çeşitli sportif faaliyetlerde bulundu.

 

Huzurevi sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte; Bilecik Belediyesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezilerinden Spor Eğitmeni Merve Yeşilçayır huzurevi sakinleri ile spor yaptı ve bilgilendirmelerde bulundu.

 

Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve  Proje Koordinatörü Hülya Eçen Çalışkan gerçekleştirilen faaliyetler hakkında yaptığı açıklamada; Bilecik Belediyesi’nin birçok alanda güzel çalışmalar gerçekleştirdiğine dikkat çekerek, şunları söyledi:

‘’Bilecik Belediyesi olarak 4 yıldır bu hizmeti bizler huzurevi sakinleri ile buluşturuyorduk zaten. Geçtiğimiz haftalarda huzurevi sakinleri ile bir araya geldik ve buradaki programımızı belirli bir takvim dahilinde sürdüreceğiz. Çünkü buradaki etkinliğimiz gerçekten huzurevi sakinleri tarafından ilgiyle takip ediliyor ve oldukça yararlı oluyor.’’ ifadelerini kullandı.

 

Huzurevi çalışanları ve sakinlerinin hep birlikte spor yaptığı etkinlikte Uzman Eğitmenler sağlıklı ve sporla yaşam konularında bilgilendirmelerde bulundular.

 

Huzurevi sakinleri ve yetkilileri de gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Belediye Başkanı Nihat Can ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

BİLECİK GENCİYLE YAŞLISIYLA HAREKETLENİYOR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin