Bilecik CHP’de istifalar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Meral Tatar ile Gençlik Kolları Başkanı İrem Ece Vural ve yönetim kurulu üyeleri, istifa ettiklerini duyurdu.

Tatar, istifa kararıyla ilgili yaptığı açıklamada, 2 yıldır sürdürdüğü CHP Bilecik Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevinden yönetim kurulu ile birlikte istifa ettiğini belirtti.

Tatar, partiye gönül vermiş kadınlar olarak her zaman haksızlığa, adaletsizliğe ötekileştirilmeye karşı yola çıktıklarını kaydederek, “Yaşadığım olumsuzluklara karşı dirensem de bu olumsuzluklar karşısında verdiğim mücadeleden ve fikir özgürlüğüm nedeniyle şahsıma mobbing uygulanmıştır. Fikir ve düşünce özgürlüğüm yok sayılarak ötekileştirilmeme ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne uymayacak tavırlara asla boyun eğmeyeceğimi bilmenizi istiyorum.” ifadesini kullandı.

Başkanlık görevinden istifa etse de her zaman olduğu gibi mücadeleye devam edeceğini dile getiren Tatar, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olarak partime hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim.
Büyük bir emek ve değer verdiğim partimin misyonunu ve adını; şahsi hedef ve hırsları yüzünden zedelemeye çalışanların hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaklarının bilinciyle tekrar ediyorum ki her şey çok güzel olacak.” ifadelerine yer verdi.

– Gençlik Kolları Başkanı Vural istifa ettiğini açıkladı

Gençlik Kolları Başkanı İrem Ece Vural da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bilecik’e ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne faydalı olmak amacıyla başladığı siyasette, çok severek sürdürdüğüm Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden istifa ettiğini duyurdu.

Bilecik’te partisinin Atatürk’ün ışığında, hukuk ve adalet yolunda ileriye gitmesini temenni ettiğini vurgulayan Vural, şunları kaydetti:
“Görevimden istifa etmiş olsam da Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir üyesi olarak partime her zaman hizmet etmekten onur ve gurur duyacağımı bildirmek isterim.”

Bilecik CHP’de istifalar!
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin