BİLECİK BELEDİYESİNDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanlığında gerçekleştirilen programda Bilecik’te faal olan  kulüp temsilcileri,ASKF Başkan yardımcısı Murat Hızlı, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku Belediye Başkanı Semih Şahin ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Semih Şahin, amatör spor kulüplerinin sportif faaliyetlerdeki yeri ve önemine değinerek, kulüp temsilcileri ve sporcularına teşekkür etti.

ŞAHİN; “BÜTÇEMİZ DOĞRULTUSUNDA KATKI SUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Bilecik Belediyesi olarak her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını ve belediye bütçesi imkanları doğrultusunda katkı vermeye devam edeceklerini kaydeden Başkan Şahin, ‘’Öncelikle bütün amatör spor kulüpleri temsilcileri ve gönüllü sporcularına teşekkür ediyorum. Gerçekten de amatör spor kulüpleri yaptıkları faaliyetler ile şehirlere ayrı bir anlam kazandırıyorlar. Bizler de Bilecik Belediyesi olarak şimdi olduğu gibi yeni dönemdeki bütçemiz doğrultusunda katkı sunmaya devam edeceğiz. Ben bu anlamda bütün kulüp temsilcileri ve sporcularına teşekkür ediyor, faaliyetlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

 

‘’BİLECİKSPOR YÖNETİMİNDE KADININ OLMASI BİR İLK’’

Başkan Şahin ziyarette ayrıca Bilecikspor Kulübü Derneği Sosyal İşler ve Proje Yöneticisi Canan Saral’ın yer almasını büyük bir memnuniyet ile karşıladığını ve kadınların her türlü çalışmanın içinde yer alabileceğini belirterek, bugün çeşitli etkinlikler ile değerlendirilen 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Gününe de güzel bir örneklik temsil ettiğini sözlerine ekledi. Bilecikspor yönetiminde kadının olmasının Bilecik’te bir ilk olduğunu vurgulayan Başkan Şahin, kadınların olduğu alanlarda başarının daha çok olduğunu kaydetti.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN BİLECİKSPOR’UN SOSYAL FAALİYETLERİNE TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Semih Şahin buluşmada ayrıca Bilecikspor’un sportif faaliyetleri dışında birçok etkinlikte yer aldığını belirterek, Kulüp Başkanı Aydın Avcı ve Bilecikspor Kulübü Derneği Sosyal İşler ve Proje Yöneticisi Canan Saral’a teşekkür etti.

 

Şehirlerdeki her bir amatör spor kulübünün aynı zamanda bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Başkan Şahin, ‘’Ben bu anlamda diğer kulüplerimizin de düzenlenen diğer aktivitelere de dahil olmalarını arzu ediyoruz. Çünkü amatör spor kulüpleri aynı zamanda o şehrin bir sivil toplum kuruluşudur. Bu anlamda gençlerimizi sporun yanı sıra diğer aktiviteler ile buluşturmak çok önemlidir’’ ifadelerini kullandı.

 

Ziyarette ayrıca 1299 Spor Kulübü Başkanı Ahmet Topçu, Başkan Şahin’e forma ve kulüp üyelik formunun olduğu tabloyu hediye etti.

BİLECİK BELEDİYESİNDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin