Bilecik Belediyesi ve ASKF’de Birlik, Beraberlik ve Dayanışma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) üyeleri ve yemek programında bir araya geldi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen buluşmaya, Belediye Başkanı Semih Şahin, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Belediye Başkan Yardımcısı ve Bilecik Belediyespor Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bilecikspor Kulüp Başkanı Aydın Avcı, ASKF Futbol İl Temsilcisi Engin Toka, ASKF Başkanı Nusret Tosun ve kulüp temsilcileri katıldı.

‘’CEFAKAR AMATÖR SPOR KULÜPLERİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’’

Belediye Başkanı Semih Şahin ise konuşmasında amatör spor kulüplerinin gayret ve cefakarlığına değinerek, ‘’Ben de katılan belediye başkanlarımız ve kulüp temsilcilerine teşekkür ediyorum. Profesyonel anlamda sporla ilgilenenler bu işin sefasını çekerken, birçok fedakarlık ile amatör sporu ayakta tutanlar ise bu işin cefasını çekiyorlar. Amatör sporda asıl yükü taşıyanlar sizlersiniz. Bizler sadece sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Şahsım olarak spora ve amatör spor kulüplerinin faaliyetlerine önem veriyorum. Çünkü amatör spor kulüpleri çocuklarımız ve yetişkinlerin sporun güzelliğiyle buluşmasını sağlıyor. Sağlıklı ve ahlaklı bireylerin oluşmasında büyük payları var. Bilecik Belediyesi olarak bizler de bu anlamda sizlere imkanlarımız ölçüsünde katkı vermeye çalışacağız’’ ifadelerini kullandı.

Amatör spor kulüpleri arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının pekiştirilmesi amacıyla düzenlenen programda konuşan ASKF Başkanı Tosun ise misafirperverliği ve katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür ederek, ‘’Sağ olsun Belediye Başkanımız Semih Şahin’in davetiyle bir araya geldik. Belirli takvim dahilinde düzenlediğimiz bu buluşmaların amacı hem spor için fikir alışverişinde bulunmak hem de aramızdaki birlik ve beraberliği pekiştirmektir. ASKF olarak gerçekten bizler en büyük desteği belediye başkanlarımızdan görüyoruz. İnşallah önümüzdeki ay Osmaneli’de buluşacağız’’ dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin ise konuşmasında programın düzenlenmesinde katkısı olan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’e teşekkür ederek, yapılması planlanan faaliyetler hakkında tavsiye ve tecrübelerini anlattı.

Program, Belediye Başkanı Semih Şahin’in katılımcıları dinlemesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Bilecik Belediyesi ve ASKF’de Birlik, Beraberlik ve Dayanışma
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin