Bilecik Belediye Başkanı Yağcı Görevinden İstifa Etti

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, görevinden istifa ederek, AK Parti Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Yağcı, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında buruk bir başlangıç yaptığını söyledi.

 

İyisiyle kötüsüyle 14 yıldır şehir için bir şeyler yapmaya çalıştıklarını anlatan Yağcı, “Allah’a şükürler olsun bu zamana kadar hayal denilen bir çok projeler gerçekleştirdik. Partimizde üç dönem kuralı var. Bunu çok doğru buluyorum. Bizim de üçüncü dönemimiz son bulacaktı. Hem şehrimize hem ülkemize daha farklı konumda hizmet etmemiz gerektiğine inandım. Cumhurbaşkanımız ve genel merkez ile görüşmelerim sonucu aday adayı olabileceğim onaylandı.” dedi.

Hakimlik mesleğini 14 yıl önce radikal bir kararla bırakarak Bilecik’e hizmet için yola çıktığını vurgulayan Yağcı, “Yine radikal bir kararla daha süremiz varken kentime farklı alanda hizmet edebilme noktasında sizlerin huzurunuzdayım. Allah çıktığımız bu yolda hayırlı mübarek eylesin. Ben bu işe başladığımda oğlum orta okula gidiyordu. Eşim ve çocuklarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onların katsıkı olmadan bu işler olmaz.” ifadelerini kullandı.

 

Yağcı’nın konuşması sırasında eşi Fatma Yağcı’nın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Bilecik Belediye Başkanı Yağcı Görevinden İstifa Etti
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin