Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin için karar günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet olayları sonrası partisi Cumhuriyet Halk Partisi Merkezi Yürütme Kurulu (MYK) tarafından Yüksek Disiplin Kurulu’na (YDK) sevk edilen Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin için kararın 23 Mayıs’ta yapılacak toplantıda verileceği öğrenildi.

Bilecik Belediyesi iştiraki olan Kayı A.Ş.’nin yönetim kurulu başkanı Selçuk Erdağı’nın Bilecik Belediyesi’ndeki odasında rüşvet alırken yakalanması ile başlayan süreç,  Belediye Başkanı Semih Şahin’in İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden alınmasına kadar devam etti.

Ardından, yaşanan olaylar sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi MYK tarafından ihraç istemiyle YDK’ya sevk edilen Başkan Şahin ile ilgili YDK’nın 18 Nisan’da yapılan toplantı sonrası karar vermesi bekleniyordu.

Yüksek Disiplin Kurulu’na savunma veren Başkan Şahin’in, dün yapılan YDK toplantısında lehindeki tanıkların dinlenmesini istediği öğrenildi.

YDK’nın Başkan Şahin’in tanıklarını dinlediği ve toplantının 23 Mayıs’a ertelendiği öğrenilirken, 23 Mayıs’ta yapılacak toplantıda görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin hakkında kesin kararın çıkması bekleniyor.

Diğer yandan, 25 Şubat’ta görevden uzaklaştırma süreci başlayan Başkan Şahin, İçişleri Bakanlığı’ndan gelen yeni karar ile süre 2 ay daha eklenerek 25 Haziran’a kadar görevden uzaklaştırılmıştı.

Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin için karar günü
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin