BİLECİK 1 AYDA 6 ÜLKEDEN 16 BİSİKLETLİ AĞIRLADI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde şu ana kadar 22 ülkeden 73 konuğunu ağırlayan Bilecik, Nisan ayında da birçok yabancı konuğunu ağırladı.Şu ana kadar ülkemizin 30 ilinden 300’ü aşkın misafiri ağırlayan Bilecik, Nisan ayında 2 Hollanda, 1 İspanyol, 1 Türk, 2 Macar, 1 İtalyan, 2 Romanya’lı, 2 İsviçreli ve 8 Slovenyalı bisikletliyi konuk ederek, ilimizin sesini ülkemiz ve dünyaya duyurdu.

OKULLARDA BİSİKLET KULLANIMI EĞİTİMLERİ

İlimizdeki ziyareti kapsamında çeşitli okulları ziyaret eden bisikletliler, yolculukları, tecrübeleri ve bisiklete ilişkin birçok bilgiyi öğrencilerle paylaşıyor.

 

 

Bilecik Belediyesi katkılarıyla konuklarını ağırladığını kaydeden Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz gelen turistlerin Bilecik’i gezerek, gittikleri yerlerde ilimizi tanıttıklarını sözlerine ekledi.

 

Bilecik’te bisiklet ile ilgili faaliyetleri hakkında bilgiler veren Yavuz; ‘’Bilecik Belediyesi ve Temsilciliğimiz işbirliğinde Bilecik’te güzel çalışmalar yapıyoruz. Şu ana kadar Bilecik’e, 22 ülkeden 73 bisikletliyi ağırlarken, sadece 2018 Nisan ayında 2 Hollanda, 1 İspanyol, 1 Türk, 2 Macar, 1 İtalyan, 2 Romanyalı, 2 İsviçreli ve 8 Slovenyalı bisikletliyi ağırladık. İlimizin, ülkemizin değerlerini en iyi şekilde tanıtmak için konuklarımızı ağırlamaya devam ediyoruz. İlimize gelen bisikletliler ile bazı okullarımızda çeşitli eğitimler veriliyor. Katkıları dolayısıyla Bilecik Belediyesine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

BİLECİK 1 AYDA 6 ÜLKEDEN 16 BİSİKLETLİ AĞIRLADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin