Bilecik 05 Haziran 2019 Tarihli Vefat Bilgileri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ZELİHA YILDIRIM

Devlet Hastanesinden emekli Nazmi Yıldırım’ın eşi, Devlet Hastanesinde çalışan Hakan Yıldırım, Gülay Yıldırım ve Nuray Kabadayı’nın anneleri ZELİHA YILDIRIM vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kapaklı Köy Camii’nden kaldırılarak Köy Mezarlığı’na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:00’da İstasyon Nesrin Ergen Parkından araç kaldırılacaktır.

AHMET BOZKAYA

Küplü Köyünden Hasan Bozkaya’nın oğlu, Oğuz ve Murat Bozkaya’nın abileriAHMET BOZKAYAvefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Küplü KöyCamii’nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

FİKRİYE YANIK

Mehmet Sarıkaya ve Mehmet Sakarı’nın kayınvalideleri, Naci Sarıkaya ve Oktay Uslu’nun anneanneleri FİKRİYE YANIK vefat etmiştir. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Deresakarı Köy Camii’nden kaldırılarak Köy Mezarlığı’na defnedilecektir. Cenazeye katılmak isteyenler için saat 12:30’da Kültür Sitesi üzerinden araç kaldırılacaktır.

NARİN DOĞAN

Gölpazarı Bolatlı Köyünden Yaşar ve Satali Doğan’ın anneleri NARİN DOĞANvefat etmiştir. Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Gölpazarı Bolatlı KöyCamii’nden kaldırılarak Köy Mezarlığına defnedilecektir.

Bilecik 05 Haziran 2019 Tarihli Vefat Bilgileri
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin