BİFOT İLK SERGİSİNİ AÇTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda açılan ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin en etkin kulüplerinden biri olan Fotoğrafçılık Kulübü(BİFOT)  ilk “Karma” sergisini açtı.

BİFOT İLK SERGİSİNİ AÇTI (2)

Danışmanlığını Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü Basın Birimi Uzmanı Engin Dumlupınar’ın yaptığı kulüp yaptığı çalışmalar ile büyük beğeni kazandı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok zemin katta açılan ve 3 gün sürecek serginin açılışına Rektör Danışmanı Doç. Dr. Aykut Ekinci,  İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tarık Semiz, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü  Yrd. Doç. Dr. Atıl Taşer, Kulüp Yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

BİFOT İLK SERGİSİNİ AÇTI (3)

Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı Melahat Ersoy kulübün yeni açıldığını belirterek “Açıldıktan sonra 2 tane gezi düzenledik daha sonra sokak teması ve Kampüste yaşam adlı temalar gerçekleştirdik. Bunların yanı sıra kulübümüzün üyelerine temel fotoğrafçılık eğitimi verdik. Şuandaki sergimizde ise kulübümüzün 15 üyesinin son iki ay içerisinde çekmiş olduğu fotoğraflar bulunmakta. ” dedi.

BİFOT İLK SERGİSİNİ AÇTI (1)

Kulüp danışmanı Engin Dumlupınar ise sergideki fotoğrafların, bahar şenliklerinde ve kulüp üyelerinin düzenlediği gezilerde çekmiş olduğu fotoğraflardan oluştuğunu söyledi. Dumlupınar, sözlerine şu şekilde devam etti;“Öğrencilerimiz kulübü ciddi biçimde sahiplendiler. Etkinliklerde aktif olarak yer aldılar. Bu sergi başta olmak üzere her şeyi kendileri organize ettiler. Kulüp içerisinde de birbirleriyle de iyi bir arkadaşlık sağladılar. Ben de danışmanları olarak kendilerini tebrik ediyorum. Fotoğrafçılık Kulübü bir üniversitenin olmazsa olmazıdır. Faaliyete geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Umarım önümüzdeki senelerde aktivitelerimiz kulüp üyelerini arttırarak devam eder. ”

 BİFOT İLK SERGİSİNİ AÇTI (4)BİFOT İLK SERGİSİNİ AÇTI (6)BİFOT İLK SERGİSİNİ AÇTI (5)

BİFOT İLK SERGİSİNİ AÇTI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin