BİDOS’ÇULAR HER PAZAR DAĞLARDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ULUPINAR’DAN ABBASLIK’A 10 KM.YÜRÜDÜLER

Bilecik Doğa Sporları Derneği  (BİDOS) üyeleri 50 Kişilik bir ekiple Ulupınar’dan Abbaslık’a uzanan 10 kilometrelik rotayı yürüyüş etkinliği çerçevesinde tamamladılar.

Kurulduğu günden bu yana yaz kış faaliyetlerine devam eden kulüp,bu faaliyetinde de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğrencilerini misafir ederek ilimizin tanıtımında katkı sağladı. Güneşli bir havayı fırsata çeviren katılımcılar şarkılar türküler eşliğinde hoşça vakit geçirdiler.  Rota üzerinde endemik bitkileri de inceleyen ekip oluşturdukları veri tabanlarına yeni bilgiler ekledi.

 ECMEL EZMEK; “BİDOS BİR OKUL GİBİ”

Ekibin en eski katılımcılarından ve lisanslı sporcusu olan Ecmel Ezmek;

‘’ Etkinliğimize katılan öğrenci arkadaşlarımız için çok mutlu oluyoruz. Bilecik doğa harikası bir yer. Bilecikli olmayıp Bilecik’e hayran kalmak için en güzel nedenlerden birisi doğada zaman geçirmek ve keşfetmektir.

Öğrenci arkadaşlarımız içinse zihinsel gelişim açısından doğada zaman geçirmek oldukça önemli. Böyle bir faaliyette bulunan gençler kötü alışkanlıklardan uzak kalıyor sportif bir faaliyette bulunarak örnek birer birey halinde yetişiyorlar.

BİDOS bir okul gibi her faaliyette bizlere katkıda bulunuyor yeni bilgiler öğretiyor. Bu fırsatları bizlere sunan dernek yönetimine teşekkür ederim’’ şeklinde yapılan faaliyetle ilgili bilgiler verdi.

BAŞKAN FERİDUN AYNUR;” HER DOĞRU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Dernek Başkanı Feridun Aynur ise doğa ile ilgili her projede paydaş olarak yer almak istediklerini, ilin kanaat önderlerine BİDOS tarafından sunulan projelerin hayata geçmelerini büyük sabırsızlıkla beklediklerinin ve ilimize katkı sağlayacak her doğru işin takipçisi olacaklarını sözlerine ekledi.

BİDOS’ÇULAR HER PAZAR DAĞLARDA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin