BİDOS ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Kasım tarihinde 70 Kişilik bir ekiple İnegöl’e bağlı Sulhiye köyünde doğa yürüyüşü etkinliği yapan BİDOS 12 kilometrelik rotalarını tamamladı. Havanın da güzelliğini fırsat bilen doğa severler sonbaharın son demlerini yaşayarak birçok sonbahar fotoğrafı çekme imkanı buldular.

Dernek Sekreteri Funda Tellici, etkinlikle alakalı yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“İKİ ETAPLI BİR PARKUR OLUŞTURDUK”

Bu hafta ilk defa kalabalık bir ekiple faaliyetimizi tamamladık. Bunun sebebi de aldığımız geri bildirimler. O kadar güzel yerlere gidiyorsunuz ki biz zorlanırız gelemeyiz seklinde geri dönüşlerdi. Biz de bu hafta yaptığımız faaliyette parkuru 2 etaptan oluşturduk. Katılımcıları orta zorluktaki parkuru yürüyebilir ve kolay parkuru yürüyebilir olarak belirledik.Hem yeni katılımcılar rahatça yürüdü hem de kondisyon yapmak için etkinliğe katılan sporcularımız farklı bir rotadan faaliyeti tamamladı.

Bidos ailesi içinde herkes harika enerjilere sahip. Ekip olma becerisini deneyimleyerek yaşamamız çok güzel. Bu hafta öğretmenler günü olması sebebiyle de hayatımıza değer katan öğretmenlerimizi anmak istedik.

 

“BİRÇOK ÜRÜN YAPIP SATIYORLAR”

Faaliyet sonunda ise önceden iletişim kurduğumuz Sulhiye Köyü muhtarımız Recai Demircan’a ekibim adına misafirperverliklerini bizlere sundukları için teşekkürü borç bilirim. Bizi en çok üzen köylerimizin boşalması, gittiğimiz yerlerde bir iki hane kalmasıydı Ancak Sulhiye yaşayan bir köy. Köy kadınlarımız girişimcilikleriyle birçok ürün yapıp satıyorlar. Bizlere faaliyet sonunda el emekleriyle bir menü hazırladılar,stand açtılar. Katkımız olması için biz de alışverişimizi yaptık. Keşke her köyümüz daha çok üretse’’ şeklinde faaliyetle ilgili bilgiler vermiştir.

BİDOS ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin