BELEDİYE MEZBAASI TAM NOT ALDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesine Ait Olan Mezbaa Kurban Bayramında Vatandaşlardan Tam Not Aldı.

Uzun zamandır atıl durumda olan ve geçtiğimiz aylarda ihale edilerek özel sektöre devredilen Mezbaa Kurban Bayramında ilk kez vatandaşlara hizmet verdi.

Hijyenik ortamda, İslami kurallara uygun olarak kesim yapıldığı öğrenilen Mezbaa’da çalışanların da profösyönel ekiplerden oluştuğu kaydedildi.

Mezbaanın çalıştırılması ve özellikle Kurban Bayramında hizmet vermesi konusunda Belediye Başkanı Semih Şahin, Veterinerlik Hizmetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve Veteriner Hekim Nedret Avcı’nın son derece özveri gösterdikleri öğrenilirken bayram süresince yaklaşık 180 büyükbaş hayvanın kesiminin yapıldığı da belirtildi.

 

BELEDİYE MEZBAASI TAM NOT ALDI
Subscribe
Bildir
guest

4 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Zübeyde DOĞRU

Samimiyetimle yazıyorum böyle bir mücadele,hizmet , güleryüz kurban hizmeti ilk defa gördüm, teşekkürler SEMİH HOCAM..
Teşekkürler kurbanımızı kesen arkadaşlar.

Filiz

Şu pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde kurban kesip hızlı bir şekilde teslim aldık. Emeği geçip sebep olan herkese teşekkürler.

Hakan - BOZÜYÜK

Gerçekten zorlu bir süreçten geçtiğimiz şu günlerde böyle bir zor işi başarıyla ve profesyonelce tamamlayan Bilecik belediyesi mezbahası çalışanları ve işletmecisi olan Besiciler ekibine teşekkürler ediyorum. Yolunu açık olsun Rabbim utandırmasın

Koray Şıklar

Bizde kurbanımızı burda kestirdik.hizmetlerden memnunuz.tavsiye ederiz.emeginize sağlık.

Bizi Takip Edin