BELEDİYE MECLİSİNDE GERGİN ANLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı gerçekleştirildi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde Meclis Semih Şahin başkanlığında yapıldı.

 

Yapılan Projenın Olmadıgına Dair Kurul Raporunu

 

Bizim onayıyla yapılarak tek şey bizim yaptığımız kısımdır diyorsunuz. Ardından bildirim yaparak geçte olsa izin aldık. Onayı da almış olduk diyen başkan Şahin’i yapılan projenin olmadığına dair kurul raporunu okuyan AK Parti Grup sözcü vekili Muhammet Karadayı,

“Yanlış yapılmışsa üzerine yanlış yapılacak diye bir kural yoktur. Siz bu şehre örnek olması gereken insanlardan bir tanesisiniz. Bizler toplumda düşünen diğer insanlar gibi hareket etmememiz gerekiyor. Sizin kendi cümleleriniz ile izin aldık onayı da almış olduk demenize rağmn kurul raporunda projenin olamadığınıda gördük. Bu karar bana Mayıs ayının 23’ünde geldi.

 

2 aydır böyle bir şey gündeme getirmedik, ama baktım ki yapılan açıklamalardır ama basına verilen açıklamalar tamamıyla yanlış.” dedi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, 

“Anıtlar Kurulu’na gittiğimi söyledim. Orası ile görüştüğümü söyledim. Ben 11 yıl fiilen bu işi yaptım. Bir sürü 19’uncu ve 18’inci yüzyıl binasının restorasyonla güçlendirmesi yaptım. Bir yerde restorasyon nasıl yapılır bilirim.Ben bir 19’uncu yüzyıl binasının tuvaletinin pimapeden yapılmasını kabul edemem. Yada SİT bölgesinde tenis sahası yapılmasını kabul edemem. Burada 90 küsur hatalı imalat var.Bakın inatla söylüyorum,. Ben bu konu ile ilgili konuşulmasını da artık istemiyorum.

Orada gerçek bir tarihi eser vardır. Oda 1905 yılında yapılan Abdülhamit dönemi bir binadır. Şu an Türkiye’de kullanılan ve o dönemden gelen 3 tane aktif kullanılan bir bina vardır.Ben bu binayı da çok iyi değerlendireceğim.Ben bu işi bilen ve uygulayan bir adam olarak en iyi biçimde değerlendireceğim.Siz bu konuda bana güvenin.

 

O yüzden bu konuyu uzatmayalım bekleyin ve görün. Bakın o binayı ben nasıl bir müze Belediye haline getiriyorum görün. Pimapen tuvaletlerden kurtarıp, abuk sabuk tenis sahaları var sanki yer yokmuş gibi. Siz o alana dokunamazsınız kardeşim! Olmaz öyle şey, o yüzden bekleyin,görün ve bilmediğiniz konularda da fazla konuşmayın. Toplantı bitmiştir. İyi günler.” ifadelerini kullandı.

 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

BELEDİYE MECLİSİNDE GERGİN ANLAR
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin