Belediye Meclisinde Cumhur İttifakından Başkan Şahin’e Protesto

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Meclisi Temmuz ayı 2. birleşimi gerçekleştirildi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında AK Parti grubu adına, Meclis Üyesi ve AK Parti Sözcüsü Çetin Kaya gündem dışı söz almak isterken Başkan Semih Şahin söz hakkı tanımadı.

AK Partili Çetin Kaya, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından gündem dışı konuşmak üzere söz hakkı istedi. Bunun üzerine Başkan Semih Şahin, “Gerek yok, Eylül’de konuşursunuz, tatil yapın dinlenin. Gerilmeyin” dedi.

 

Başkan Şahin Belediye meclisini söz hakkı tanımadan meclisi kapatınca AK Parti grubu ve MHP grubu protestoda bulunarak basına açıklamalarda bulundu.

 

Meclis Üyesi ve AK Parti Sözcüsü Çetin Kaya, “15 Temmuz 2016 yılında ülkemizde FETÖ tarafından darbe girişimi yapıldı. Bu darbe girişimine istinaden Ağustos ayında tatil yapılacak ve son meclis olması sebebiyle kısa bir açıklama yapmak istedik.

 

Fakat Başkanımız rahatsız olunacak bir konuşma yapılacağını düşünerek bu durumu engelledi. Bundan önceki mecliste yoktum bir önceki mecliste kısa bir konuşma yapmak için söz istediğimde söz verilmeyerek meclis kapatıldı. Aynısı burada da oldu.”

 

Açıklamayı sizlerin huzurunda okumak istiyorum bunun neresinden rahatsızlık olunacak bir durum var sizlerin ve vatandaşların huzuruna bırakmak istiyorum.

Bizler Hem AK Parti Grubu hem MHP Grubu, Cumhur İttifakı Olarak Protesto Ediyoruz

 

AK Parti Sözcüsü Çetin Kaya, Önümüzdeki günlerde 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü yaklaştığından dolayı bir konuşma yapmak istiyorum.

 

Tıpki kişiler gibi milletlerinde bir karakteri vardı. Bizim milletimizin karakteri gerçekten erdemle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de yeri geldiğinde vatanını koruma için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir. Türk milletinin bu yüksek karakteri yüz yıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görmüşüzdür. İşte bunların sonuncusu 15 Temmuz 2016’da Millet olmanın asaletini, birlikteliğini ve gücünü gösterdiğimiz Demokrasi Zaferimizdir.

 

Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize Yüce Allahtan rahmet diliyoruz. Demokrasi şehitlerimiz, tarihin en şerefli sayfalarından adını yazdırarak ölümsüzleştiler. İnşallah bu millet böyle darbe girişimleri ile bir daha karşılaşmaz.

 

Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti, Yaşasın Demokrasi diyor saygılarımızı sunuyoruz.”


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Belediye Meclisinde Cumhur İttifakından Başkan Şahin’e Protesto
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin