Belediye Başkanı Semih Şahin’in Öğretmenler Günü Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Semih Şahin; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında ‘’Yarınlarımızın mimarı bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum’’ dedi.

Mesajında ‘’Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyorum’’ ifadelerini kullanan Başkan Şahin;

“Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet adını alma kabiliyetini kazanmamıştır’ diyen Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk eğitim ve öğretimin bir ulus için ne kadar önemli olduğunu bu özlü sözü ile bizlere anlatmıştır. Bizler de bu anlamda Bilecik Belediyesi olarak eğitime, çocuklarımız, gençlerimiz ve öğretmenlerimize yönelik yapılan bütün çalışmalarda her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Eğitime, çocuklarımıza ve öğretmenlerimize yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğunun bilincindeyiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerini benimsemiş bir eğitim anlayışı ile toplumumuzun geleceğini inşa edecek kişiler hiç kuşkusuz öğretmenlerdir. Bu anlayışla, öğretmen bir ailenin ferdi olarak ne büyük cefa ve vefa ile mesleklerini devam ettirdiğini bildiğim öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerim ile kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Semih Şahin’in Öğretmenler Günü Mesajı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin