BAYIRKÖY’DE HIDRELLEZ COŞKUSU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bayırköy Beldesinde Hıdrellez Coşku ile kutlandı.

Geçtiğimiz Pazar günü Belde meydanında Vali Dr. Kemal Kızılkaya ile protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte renkli görüntülere sahne oldu.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan etkinlik ilahi grubu dinletisi, saz konseri, Aşuk-Maşuk gösterileri, Halk Oyunları gösterisi, Mehteran gösterileri ile son buldu.

Çocuklara yönelik yapılan programlarda ise çok sayıda çocuğun doyasıya eğlendikleri görüldü.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman yaptığı konuşmada; “iki yıl aradan sonra çok şükür ki bu yıl yeniden birlik ve beraberlik içerisinde kutladık” diyerek şu ifadelere yer verdi:

Beldemizde her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Hıdırellez Bahar Senliklerimizi, Covid-19 dolayısıyla, verdiğimiz, iki yıl aranın ardından çok şükür ki bu yıl yeniden birlik beraberlik içerisinde kutladık.

Hıdırellez, baharın, bolluk ve bereketin habercisi olup, toprağın uyanarak yeniden canlanması, Hızır ile İlyas Aleyhisselam’ın yer yüzünde birleşmesi anlamına gelmektedir.

Hıdırellezimize katılarak bizleri onurlandiran, başta Bilecik il Valimiz sayın Dr. Kemal Kızılkaya’ ya Bilecik İl Jandarma Komutanımız J. Kd. Alb. Muzaffer Sandal’a, il Emniyet Müdürümüz sn Ertuğrul NAMAL’a, il müftümüz sayın Ali Erhun a İlçe ve Belde Belediye Baskanlarimiza,İl Genel Sekreterimiz Seda Bayrakçı’ya ve üyelerimize, Ak Parti il Başkanımız sayın Serkan Yıldırım Kadın ve Gençlik kolları ve merkez ilçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine , kurum müdürlerimize, Yeniden Refah partisi il başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine mahalle muhtarlarımıza, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları mensuplarımıza İstanbul Bilecikliler dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine , Kocaeli Bilecikliler dernek Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine dışarıdan, uzaktan yada yakından etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum, bizi tüm etkinliklerimizde yalnız bırakmayan belde halkımıza, teşekkür ediyorum, etkinlikte emeği geçen meclis üyelerimize ve canla başla çalışarak kusursuz program olması için çalışan belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. İnsallah bu tür program ve etkinliklerimizin önümüzdeki yıllarda da devam etmesini temenni ederek, tüm katılımcılara tekrar teşekkür ediyorum.

BAYIRKÖY’DE HIDRELLEZ COŞKUSU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin