Başkan Yaman’dan Çarpıcı Açıklamalar; “Bayırköy Belediyesinden başka sponsoru yok”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman geçtiğimiz sezon Amatör Lig’de şampiyon olan ve BAL Ligine katılmaya hak kazanan Bayırköyspor’un başarılarının sırrını anlattı.

Başkan Yaman konuşmasında Bayırköy halkının futbolu sevdiğini belirterek bu başarının arkasında bir çok etkenin bulunduğunu kaydetti.

“Bir iki takviye ile takım şampiyon olduk”

Bayırköyspor’un farklı bir ivme kazandığını belirten Başkan Yaman; “Benim sporcu geçmişimde var ben hiçbir zaman spora uzak olmadım. Bayırköyspor bizim çok özel yerimiz. Bayırköy gençliği bizim hafızamızdan geçen bizim omasını istediğimizin bi tık önünde gidiyor gençlerimize çok teşekkür ediyorum geleceğimiz emin adımlardadır. Bayırköyspor farklı bir ivme kazandı. 1. Amatörlüklerde bir iki takviye ile takım şampiyon oldu. Bir çok kulübün yaptığı harcamanın yarısını yaptık şampiyon olduk. İlk önce sağlık sonrada birlik ve beraberlik ile olacak bir durum. Para ile olacak birşey değil. Devasal paralar harcamadan şampiyon olduk BAL liginde de harcamayacağız.” dedi.

BAYIRKÖYSPOR’A TRANSFER YAPILACAK MI?

“Bayırköyspor’un Bayırköy Belediyesinden başka sponsoru yok”

bundan sonraki hedefimiz 3. lig yeter ki Bilecik’te bu işe gönlünden destek versin diyen Yaman;”Takımımıza bir kaç takviye yaptık. Trabzon’dan var, Bursa’dan var, Eskişehir’den var özellikle şunu söyleyeyim Bilecik’in kendi çocukları var. Bayırköyspor’un Bayırköy Belediyesinden başka sponsoru yok. Bayırköy Belediyesi tek sponsor başka sponsor aldığımız yer yok.

Belki çok iddialı olacak ama bundan sonraki hedefimiz 3. lig yeter ki Bilecik’te bu işe gönlünden destek versin. Güzel bir takım olduk Bilecik taraftarına güzel ve zevkli maçlar seyrettirdik. Geçen dönem gördük ki Bayırköyspor herkesin takımı olmuş. Biz Osmaneli ile iç içe maçları seyrediyoruz Osmanelispor 2. oldu rakibimiz kavga edip tartışmamız lazım ama böyle bir şey olmadı ne güzel taraftarlarımızla birlikte iç içe maçlar seyrettik. Bizim Münür Şahin ile abi kardeş olmamız da bunda çok büyük etken. Pazaryeri’ne gidiyoruz Zekiye Başkan bize yemek yemeden sizi göndermem diyor. Bozüyük’te de aynı şekil çok güzel karşılanıyoruz, Söğüt’te İsmet Başkanımızla beraber seyrediyoruz. Gençlerimiz heyecanını gençliğini başka yerlerde değil sporda atsın istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Scout ekipleri Bilecik’e Geliyor”

Açıklamalarının devamında Scout ekiplerinin Bilecik’e gelip sporcuları takip ettiğini belirten Başkan Yaman; “Gençlik takımımız var, halter takımımız var. Halterde sporumuzu Ankaragücü’ne gönderdik. Bizim yetiştirdiğimiz çocuklarımızı oralarda görünce biz ailesinden daha çok mutlu olduk. Scout ekipleri Bilecik’e gelip sporcularımızı takip ediyorlar. Biz Semih Şahin ile birlikte maçta seyrettir. Bilecik için yapacağımız bir şey var ise biz ona da hazırız.” diye konuştu.


İLGİLİ HABER

Başkan Yaman’dan Çarpıcı Açıklamalar; “Bayırköy Belediyesinden başka sponsoru yok”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin