BAŞKAN YAĞCI: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I SİZLERE YEDİRMEYİZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Temmuz hain darbe  girişiminin millet iradesiyle önlenmesinin yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de programlarla kutlandı.

Binlerce demokrasi sevdalısı Cumhuriyet Meydanı’nda buluştu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı.


Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlara hitap eden Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, 15 Temmuz’da yaşanan hak ve batıl arasında mücadelede her zaman olduğu gibi hakkın, hakikatin ve aydınlık yarınların kazandığını belirterek “İşte 15 Temmuz akşamında, o karanlık gecede bir araya gelmemiz ülkemizin her noktasında el ele, gönül gönülle olmamız, bugün ki aydınlık yıldızlı akşamları doğurdu.”dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz 2016 rastgele bir tarih değil. Bu milletin tarihinde birçok zaferler var, birçok destanlar var, birçok savaşlar var. Ama içlerindeki 15 Temmuz’da yapılan hain bir girişim en sinsisi, en haini, en kalleşi. O akşam İki grup insan vardı.

O akşam iki lider vardı. Bunlardan birisi cehaleti savunan, kötülüğü savunan, bu cennet vatanı geriye götürmeyi savunan ve milli iradeyi ayaklar altına almayı hedefleyen, dış güçler tarafından beslenen hain, kalleş bir örgüt ve onun dış ve iç yardakçıları, yardımcıları vardı. Diğer taraftan başka bir grup vardı. Hakkı, hakikati, milli iradeyi, adaleti, demokrasiyi, gelişmeyi bu bayrağı en üst noktaya çıkarma hedefi noktasında gecesini gündüzüne katmayı ve bu bayrak için, bu vatan için, bu millet için, bu din için, tüm kutsal değerler için canını hiç kırpmadan ortaya koyan gözünü hiç kırpmadan canını ortaya koyan mutlu ve geleceği aydınlık olan bir grup vardı. Yine o akşam gerçekten kendi sarayı içerisinde dışarıdan beslenerek insanlarımızı kötülüğü teşvik eden FETÖ haini vardı. O akşam başka bir lider vardı. Mazlumların hür sesi, gür sesi olan ”Ben milletimin yanında olmam gerekir, nerede olursam olayım milletimden başka güç tanımıyorum.” diyen ve o karanlık geceyi aydınlığa çıkaran Recep Tayyip Erdoğan vardı. Hak ile batılın mücadelesinde her zaman olduğu gibi Allah’a çok şükürler olsun hak kazandı, hakikat kazandı, aydınlık yarınlar kazandı, ülke kazandı, millet kazandı.

“Recep Tayyip Erdoğan’ı sizlere yedirmeyiz”

Şanlı bayrağımız her geçen gün daha yükseklere yükseliyor ve yükselecektir. Bunu nasıl yaptık? Tek bayrak, tek vatan, tek millet, tek devlet iddiasında olan bu inanç içerisinde olan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayetiyle, ferasetiyle, cesaretiyle sizlerin el, ele gönül, gönülle birlik beraberlik kardeşlik duygusuyla içimizdeki vatan aşkıyla, bayrak aşkıyla sokaklara çıktık ve dedik ki; “Dur, bu bastığın topraklar rastgele topraklar değil. Üzerinde binlerce, yüz binlerce, milyonlarca atamın, şehidimin kanı var. Bunları sizlere yedirtmeyiz, bastırmayız” dedik. Birileri bu ülkenin gelişimi noktasında liderimizi almaya kalktılar;“Durun!”dedik. “Recep Tayyip Erdoğan’ı sizlere yedirmeyiz. Onun liderliğinde bu ülke 2023, 25053, 2071 hedeflerine ulaşacak ve lider ülke Türkiye’yi oluşturacağız.”dedik.

“15 Temmuz’u hep birlikte başardık”

İşte 15 Temmuz akşamında, o karanlık gecede bir araya gelmemiz ülkemizin her noktasında el ele, gönül gönülle olmamızı bugün ki aydınlık yıldızlı akşamları doğurdu. Yarına ümitle bakmamızı doğurdu. Ama bugün birileri ülkenin bu gelişiminden yine rahatsız oluyorlar. Bir de içimize nifak sokmaya çalışıyorlar. Ama biz gerekten öyle bir ataların torunlarıyız ki, bunu tarihteki birçok noktada göstermişiz. Malazgirt’te göstermişiz, Kurtuluş Savaşı’nda göstermişiz, Çanakkale’de göstermişiz ve en sonunda 15 Temmuz’da göstermişiz. El ele, gönül gönülle vermeyi başarmışız. 15 Temmuz’da sadece ortada AK Parti yoktu, sadece Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerimiz yoktu, sadece Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimiz yoktu. 15 Temmuz’u hep birlikte başardık. Aydınlık yarınlara hep birlikte yelken açtık ve millet olarak da inşallah hedefimize, amacımıza en iyi şekilde yaklaşıyoruz ve ulaşacağız diyorum. 15 Temmuzların bir daha tekerrür etmemesi için ve gelecek yarınlarımızın daha aydınlık olması için çocuklarımızın, torunlarımızın bu kabusları, rüyaları görmemeleri için birbirimizi öncekinden daha fazla seveceğiz. Birbirimize öncekinden daha fazla hoşgörüyle davranacağız.

“Lider ülke Türkiye’yi oluşturacağız”

Daha fazla el, ele vereceğiz. Daha fazla gönül, gönülle olacağız ve iri olacağız, bir olacağız. İri olacağız, diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. İnşallah lider ülke muasır medeniyet seviyesine ulaşarak ulu önder Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyet seviyesinin üzerine ulaşarak lider ülke Türkiye’yi

BAŞKAN YAĞCI: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I SİZLERE YEDİRMEYİZ”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin