Başkan Tosun: “Statlar Bir Şehrin Aynasıdır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, 11Haber’e özel açıklamalarda bulundu.

Başkan Tosun, açıklamasında Bilecik’in kronik sorunları arasında bulunan stadyum meselesinin çözülmesini spor camiası olarak mutlulukla karşıladıklarını belirterek, desteği ve katkısı olanlara teşekkür etti.

“ŞÜKRANLARIMI SUNARIM”

Edebali Stadyumu için ayrılan bütçeyi duyduktan sonra Bilecik Milletvekili Selim Yağcıyı aradığını ve kendisine teşekkür ettiğini belirten Başkan Tosun, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

“19 MİLYON LİRALIK BÜTÇE..”

Bilindiği gibi Bilecik Edebali Stadı 19 Milyon lira bütçe ile projesi hazırlanmış olup yakında ihalesi gerçekleştirilecek. Stadımız sadece spor etkinliklerinde değil milli bayramlarda ve başka etkinliklerde de kullanılıyordu. Bu anlamda gerçekten ilimiz ve ilçelerimiz için sevindirici bir olaya şahit olduk. Ülkemizin bu zor günlerden geçtiği süreçte böyle büyük bir bütçe ayırarak spora olan katkılarından dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, milletvekillerimize özellikle AK Parti Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı’ya tüm spor camiası adına teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletiyorum.

“EVDE KALALIM”

Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Coronavirüs nedeniyle, kulüplerimizin ve sporcularımızın oldukça hassas davrandıklarına tanık olmaktayız. Bu anlamda da tüm spor camiamızı tebrik ediyorum. Buradan altını çizerek tekrar yinelemek istiyorum; sağlığımız için mecbur kalmadıkça lütfen evde kalalım, sağlıklı kalalım.

“STATLAR BİR ŞEHRİN AYNASIDIR”

Özellikle belirtmek isterim ki; stadlar bir şehrin aynasıdır. Şuanda alınan kararlar gereği müsabakalara ara vermiş bulunmaktayız. Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Coronavirüs salgınından sonra temennimiz en yakın zamanda statlarımızda ve salonlarımızda eskisi gibi faaliyetlere başlamamızdır.

“KUTLARIM..”

Diğer yandan, yaklaşan Ramazan  Ayını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım.

Başkan Tosun: “Statlar Bir Şehrin Aynasıdır”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin