BAŞKAN TEKİN’İN BÜYÜK MUTLULUĞU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Bilecik’e yapılacak gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili protokol imza töreninde yaptığı açıklamaların ardından Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, büyük mutluluk yaşadı.

Duygularını sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Tekin, ”Çok verimli bir Gün oldu. İlçemize Hayırlı Olsun

Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Pazaryeri ziyaretleri sırasında ilçemize kazandırılması sözünü verdiği Kapalı Spor Salonu, Kapalı Halı Saha, Fitness Salonu/Spor Merkezi, Kapalı Yüzme Havuzu, Mevcut Yüzme Havuzu Tadilatı, 2 adet Basketbol Sahası, 2 adet Voleybol Sahası, İlçe Stadyumunun Çevre Düzenlemesi yatırımlarının sözleşmelerini imzaladık.

Bilecik yatırımları imza törenine Pazaryeri olarak AK Parti ilçe Başkanımız Ismail Soydan, kadın Kolları ilçe Başkanımız Değerli kardeşim Büşra Kanat , Gençlik Kolları Başkanımız İbrahim Kalkan ile birlikte katıldık. Sayın Bakanımız Bilecik olarak hazırladığımız Yöresel ürünlerimizin bulunduğu tanıtım köşemize büyük ilgi gösterdi. Programın ardında Milletvekili Selim Yağcı’nın TBMM’ de konuğu olduk. Misafirperverliklerinden dolayı sayın vekilimize teşekkür ediyoruz.Sözün özü ilçemiz için Bilecik için çok verimli bir gün oldu. Sebep olanlardan Allah razı olsun. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin.

İlçemiz için, hemşehrilerimiz ,gençlerimiz ve kadınlarımız için Birbirinden değerli yatırımların sevdalısı olduğumuz güZel ilçemiz Pazaryerine gelmesinde desteği olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Bilecik Milletvekilimiz sayın,Selim Yağcı’ya, Ak Parti İl Başkanımız Serkan Yıldırım’a, ilçe halkımız adına teşekkür ediyor, yatırımların ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKAN TEKİN’İN BÜYÜK MUTLULUĞU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin