Başkan Tekin 1 Mayıs’ta İşçilerle Birlikte Çalıştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Zekiye Tekin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününde Covid-19 salgını dolayısı evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üzeri vatandaşların ihtiyaçlarını gidermek amacı ile çalışmalarına devam eden Pazaryeri Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubunun çalışmalarına yardımcı oldu.

Ev ev gezerek ihtiyaç listelerini toplayan Başkan Tekin, market ve manav alışverişlerinin tamamlanması ile birlikte ihtiyaçları evlerine teslim etti.

İnsana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören anlayışa sahip olduklarını belirten Belediye Başkanı Zekiye Tekin, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İŞLERİNİ HAFİFLETEBİLMEK AMACIYLA..”

Hayatını emekleriyle kazananlar, geçimini alın teriyle elde ettikleri helal kazançlarla sağlayanların her zaman yanında ve destekçisi olacağız. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile çalışmalarına devam eden Belediye personelimizin bir nebze işlerini hafifletebilmek amacı ile yardıma geldim.

“KUTLUYORUM..”
Ben bu günün birlik, beraberlik, dayanışma ve yardımlaşma inancımızı daha da güçlendirmeye vesile olması dileğiyle, başta özverili çalışmalarından dolayı Pazaryeri Belediyesi Personelimize ve covid-19 mücadelesi kapsamında görev yapan tüm emektarlarımıza teşekkür ediyor hayatını alın teri ve emeğiyle çalışarak kazanan kardeşlerimin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutluyorum.

Başkan Tekin 1 Mayıs’ta İşçilerle Birlikte Çalıştı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin