BAŞKAN PAMUKÇU: “ATAMIZIN YOLUNDA TÜRK KADINLARI OLARAK KARARLILIKLA iLERLEMEYE DEVAM EDECEĞiZ”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı verilişinin 86. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aynı zamanda CHP Bilecik tarihinin ilk Kadın Merkez İlçe Başkanı ünvanını kazanan Pamukçu, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

Kadınların siyasi yaşamda seçme ve seçilme hakkını elde etmesi, toplumsal hayatta gerçekleşen Atatürk Devrimleri’nin en önemlilerinden birisidir. 5 Aralık, söz ve karar hakkının eşit yurttaşlığı taçlandırdığı gündür.

Bizler Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk sayesinde birçok ülkeden daha önce elde ettiğimiz seçme ve seçilme hakkıyla, siyasal alanda etkinliğimizi artırarak daha güçlü aydınlık yarınlar için öncü olmaya ve Atamızın gösterdiği çağdaş Türkiye yolunda Türk kadınları olarak kararlılıkla ilerlemeye devam edeceğiz.

Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 86.Yıldönümünde “Mücadelemiz ve siyasetimiz” kutlu olsun.

Bu vesile ile biz kadınlara diğer ülkelerden daha önce Seçme ve Seçilme hakkı veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü şükran ve minnetle anıyor, çağdaş Türkiye’de kadınların her zaman söz sahibi olacağı mücadelemizden vazgeçmeyeceğimizin sözünü veriyorum..

BAŞKAN PAMUKÇU: “ATAMIZIN YOLUNDA TÜRK KADINLARI OLARAK KARARLILIKLA iLERLEMEYE DEVAM EDECEĞiZ”
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
İhsan YILDIRIM

Başkanım size teslim edilen emanetin değerini özümseyerek koruduğunuza inanıyoruz.Türk kadını üstlendiği her görevi layıkı ile başarmış,saygın yer ve konumunu Asya dan Anadolu ya 21.Y.Y.a gelindiğnde tüm DÜNYA’ya kanıtlamıştır.Yolunuz ATATÜRK’ün gösterdiği çagdaşlık yolu olduğu müddetce bizimde yolumuzdur.Kutlu olsun.

Bizi Takip Edin