BAŞKAN CAN; BABA OCAĞI SELÖZ KÖYÜNDE

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında baba ocağı Selöz Köyü sakinleri ile bir araya gelerek, köylünün talep görüşlerini dinledi.

Göreve geldiği günden bu yana hem şehrimiz hem insanımız için güzel çalışmalarda bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, bir yandan da mahalle ve köylerimizde vatandaşlarımızı dinlemeye devam ediyor.

 

Baba ocağı Selöz Köyü sakinleri ile bir araya geldiği için duyduğu mutluluğu ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can, şunları kaydetti:

‘’Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk ve değerli partili arkadaşlarımızla birlikte baba ocağı Selöz Köyümüzün değerli sakinleri ile bir araya geldik, sohbet ettik ve çaylarını içtik. Hizmet etmekle şeref duyduğumuz insanımızın talep ve görüşlerini alırken bir yandan da yapacağımız çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Cenabı Allah bizlere çıkacağımız hizmet yolculuğunda güç ve kuvvet versin. El ele gönül gönüle mahallelerimiz ve köylerimiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Köy sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki konuklarına teşekkür etti.

BAŞKAN CAN; BABA OCAĞI SELÖZ KÖYÜNDE
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin