BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşmanın simgesi olan bayramlar büyük küçük herkesin bir araya gelerek en güzel anları doyasıya yaşadığı özel ve anlamlı günlerdir. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği, paylaşma ve dayanışma duygularımızı pekiştiren Kurban Bayramı’nın bu duygu ve düşünceler içerisinde kutlanması en büyük dileğimdir.

Bu yıl Ramazan Bayramı’ndan sonra Kurban Bayramı’nı da dünyayı etkisi altına alan salgınının gölgesinde kutlayacağız. Bu nedenle siz kıymetli hemşehrilerimden kurban kesim alanları başta olmak üzere bayram boyunca sosyal mesafe kurallarına uymanızı, maske kullanarak hijyene dikkat etmenizi önemle rica ediyorum.

Bayramın tüm dünyaya, ülkemize, ilçemize başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Birlik ve beraberlikten, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğumuz nice bayramlar dileğiyle Kurban Bayramı’nızı kutlarım.”

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NUN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin