BAŞKAN BAKKALCIOĞLU İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu İYİ Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısına katıldı.

İYİ Parti binasında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ve Ali Şahinoğlu, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Osman Çetin, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak, İYİ Parti Belediye Meclis Üyeleri Ömer Çoban ve Osman Kırtaş ile partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BAKKALCIOĞLU;”ÇALIŞMALARIMIZ HAKKINDA BİLGİ VERDİK”

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Başkan Bakkalcıoğlu belediye faaliyetleri hakkında bilgi vererek projelerini anlattı. Toplantı sonunda bir değerlendirmede bulunan Başkan Bakkalcıoğlu “İttifak ortağımız İYİ Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı’nın yönetim kurulu toplantısına katıldık. Toplantıda belediye çalışmalarımız hakkında bilgi vererek sohbet ettik, istişarelerde bulunduk. Misafirperverlikleri ve güzel sohbetleri için başta İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

BAŞKAN BAKKALCIOĞLU İYİ PARTİ YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NA KATILDI
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin