Başkan Aydeniz: “Seçim bittikten sonra esnaf arkadaşlarımızı unutanlardan olmadık”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası kongreye giderken mevcut Başkan Selman Aydeniz,yeniden başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Başkan Aydeniz, “pandemi süreci boyunca bir çok olumsuzluğa rağmen elimizden geldiğince yanınızda olduk.Hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmadık.” vurgusu yaptı.

 

Kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Aydeniz yeni ekibi ile yola çıktıklarını söylerken şunları ifade etti:

 

Çok değerli esnaf arkadaşlarım hepinizi saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum.

Göreve geldiğimiz ilk günden beri tek gayemiz siz değerli esnaflarımıza hizmet etmek oldu.Özellikle geçirmiş olduğumuz zorlu pandemi süreci boyunca bir çok olumsuzluğa rağmen elimizden geldiğince yanınızda olduk.

Hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmadık.Seçim zamanı sahaya inen,seçim bittikten sonra siz değerli esnaf arkadaşlarımızı unutanlardan olmadık.Bir bardak çayınızı içtik, dertlerinizi dinleyip derman olabilmek için elimizden geleni yaptık.

Görev sorumluluk alanımızda haddimizi bilerek çalışmayı ve hizmet etmeyi destur bildik. 23.02. 2022 çarşamba günü saat 14 ile 17 arası Şeyh Edebali Kongre Merkezinde yapılacak olan kongrede tekrardan sizlerde takdir ederseniz,yeni güçlü dinamik ve çalışkan ekibimle oylarınıza talibiz.

Desteklerinizi bekler kazasız belasız bol kazançlı günler dilerim.

Başkan Aydeniz: “Seçim bittikten sonra esnaf arkadaşlarımızı unutanlardan olmadık”
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin