BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU, BİLECİK’TE

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bozüyük Belediyesi tarafından yaptırılan Kapalı Pazar Yeri’nin açılış törenine katılmak üzere Bozüyük ilçesine geldi.

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’nu, Vali Tahir Büyükakın, Devlet eski Bakanı Bahattin Şeker, Kaymakam Hasan Yaman, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz ve diğer ilgililer ile vatandaşlar karşıladı.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mehteran takımı ve halk oyunları gösterisi sunuldu.

 

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, burada yaptığı konuşmada, ilçeye kazandırılan kapalı pazar yerinin alışveriş merkezi edasında olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu:

”2014 yılı seçimlerinde bir noktaya işaret ettik. İkili olsun güçlü olsun dedik. Yani iktidarda yer alan siyasetçiler ile yereldeki belediye başkanların aynı partiden olmalarının her zaman hizmete dönüşeceğini anlattık. Bu durumun oluşturacağı sinerjinin önemli bir hizmete dönüşeceğini ifade ettik. Bozüyük’te bunu yerine getirdi ve gelinen süreçte oluşan sinerjinin hizmete dönüştüğünü görüyoruz. Uzun yıllardır Bozüyük’ün çevresinden ve içinden geçen biriyim. Bozüyük, gelişti ve değişti. Bozüyük insanı daha fazlasına layık. Allah”ın izni ile bu hizmetler yağmaya devam edecek. Bizde bunun teminatı olarak karşınızdayız.”

Vali Büyükakın da 15 yıldır uygulanan politikalarla Türkiye’nin hızla büyüdüğünü, güçlendiğini, ekonomiden dış politikaya, kültürden sanata, spordan sağlığa, sosyal politikalardan bilime, teknolojiye ve eğitime her alanda sınıf atladığını belirterek, ”Bölgesel ve küresel ölçekte gelişmelere yön veren ülke olarak başdöndüren bir hızla ilerliyoruz. Bu gelişmelerden hem Bozüyük hem ilimiz payını almaktadır.” diye konuştu.

 

Belediye Başkanı Bakıcı’nın konuşmasının ardından İlçe Müftüsü Selami Bağcı dua yaptırdı. Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Vali Büyükakın ve beraberindekiler açılışı gerçekleştirilen kapalı pazar yerini gezerek, pazarcı esnafıyla sohbet etti.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ÇAVUŞOĞLU, BİLECİK’TE
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin