Baro Başkanı Halime Aynur Bilecik Arena’da

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Arena programı, bu hafta Türkiye’nin son zamanlarda bir numaralı sorunu haline gelen Çoklu Baro’nun önünü açan yasal düzenlemeye ilişkin tartışmanın ilimizdeki temsilcisi olan Baro Başkanı Av. Halime Kahraman Aynur’u konuk etti.

11 Haber sahibi Erhan Toka’nın moderatörlüğünde gerçekleşen programda Baro Başkanı Halime Aynur; Haber 228 temsilcisi Uğur Baklacı, Yarın Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve DHA İl Temsilcisi Cafer Elmas, Değişim Gazetesi Muhabiri Hande Nur Uysal, Bilecik Olay Sahibi ve İHA İl Temsilcisi İbrahim Rafet Sünetçi’nin sorularını yanıtladı.

Kendisine yöneltilen sorulara cesaretle ve içtenlikle cevaplar veren Baro Başkanı Aynur, Türkiye’nin esas sorunun demokrasi olduğunu vurguladı.

-Çoklu baro için hangi cemaati hedef gösterdi?

-Ankara’ya başlatılan Savunma Yürüyüşü için ne dedi?

-Ankara’da polisler tarafından sert müdahaleye maruz kalan Baro Başkan Yardımcısı Hasan Şahin için hangi ince ayrıntıyı verdi?

-Yürüyüş siyasi amaç için mi yapıldı?

-Baro olarak neden muhalefet ediyorlar?

-FETÖ barolara nasıl sızamadı?

-Çoklu Baro’nun tehlikeleri nedir?

-Neden, ‘Yargının bağımsız ve tarafsız olduğundan bugün bahsedemeyiz’ dedi?

-Bir dahaki dönem Baro Başkanlığına yeniden aday olacak mı?

-Siyasete girecek mi?

-Bilecik’te gördüğü en önemli davalar hangileri?

-Fetö Borsası hakkında ne dedi?

Daha birçok soruya cevaplar veren Baro Başkanı Av.Halime Kahraman Aynur’un geniş çaplı açıklamalarını BİLECİK ARENA Programı’nda 26 Haziran Cuma günü; haber228.com, yarin11.com, bilecikolay.com, bilecik11.com ve 11haber.com sitelerinden izleyebilirsiniz. Ayrıca Yarın Gazetesi ve Değişim Gazetesi’nden okuyabilirsiniz.

Baro Başkanı Halime Aynur Bilecik Arena’da
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin