BAKKALCIOĞLU:”BOZÜYÜK’Ü SEVİYORUM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakının Bozüyük’teki seçim koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

Çolak İbrahim Bey Caddesindeki seçim koordinasyon merkezi açılışına, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, İyi Parti Bilecik İl Başkanı Soner Hızlı, CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel ve İyi Parti Bozüyük İlçe Başkanı Yusuf Çırak, CHP Bozüyük Belediye Başkan Adayı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta ilk olarak konuşma yapan il ve ilçe başkanları, adayları Bakkalcıoğlu’na destek istedi.

“Hemşehrilerimizden broşürleri okuduktan sonra yırtıp atmamalarını rica ediyorum”

Daha sonra konuşan CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, alanda yaklaşık 5 bin kişiye yakın insan olduğuna dikkat çekti. Tüzün, “İnanıyorum ki bugün buraya gelenlerin tamamı sayın Bakkalcıoğlu’na, CHP’ye oy verecektir. Hiç kuşku duymuyorum. Ama bu yetmez. Buraya gelen bütün hemşehrilerimizden önümüzdeki bu 20 gün içerisinde en az kendisinin oyunun dışında 5 tane daha CHP’ye ve Bakkalcıoğlu’na oy kazandırmalarını talep ediyorum. Ayrıca bu dağıttığımız bütün broşürler bütün ev ve iş yerlerine giriyor. Bütün hemşehrilerimizden bu broşürleri okuduktan sonra yırtıp atmamalarını rica ediyorum. Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun projelerini buradan yakinen takip etmenizi rica ediyorum. Çünkü birilerinin bundan 5 yıl önce yapacağım dediği projelerin 10’da 1’ini yapmadığını gördüğüm için söylüyorum. Bakkalcıoğlu, bunları gerçekleştirecek ve tüm bunları Bozüyük halkının hizmetine sunacaktır” dedi.

“Bozüyük güdük kalmış”

“Bozüyük’ü seviyorum” diyen Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ise, “20 yıldır Bozüyük’ü sevgi dışında yönetiyorlar. Biz tam bunun tersini yapmaya geliyoruz. Bozüyük 20 yılda çok şey kaybetmiş. Örneğin ben Bozüyük Belediye Başkanlığını bıraktığımda 48-50 bin nüfusa sahipti. Bugün ancak 70 bin nüfusa sahip. İnegöl’ün o zaman 80 bin nüfusu vardı, şimdi ise 280 bin olmuş. Bilecik merkezi bizden 10 bin aşağıdaydı, 35 binlerdeydi şimdi 75 bin olmuş ve Bozüyük’ü geçmiş. Bozüyük güdük kalmış. Neden kalmış? Sanayi kenti Bozüyük yeteri kadar sanayileşememiş. Biz göreve gelirsek yeniden sanayiyle büyüyen bir Bozüyük’ü hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kentin içindeki boş arsaları geçici otopark ilan edeceğiz”

Bozüyük’teki otopark sorununa da değinen Bakkalcıoğlu, şöyle konuştu:

“Bu otopark sorununu çözmek istiyoruz. Bunun için iki aşamalı planımız var. Acil tedbirler ve kalıcı tedbirler alacağız. Şu benim yaptığım bir belediye binası var biliyorsunuz. O belediye binasının bodrumu otopark. Ama kullanılıyor mu? Açmıyorlar. Neden açmıyorlar en az 80 araçlık otoparkı bilmiyorum. Bir yer altı çarşımız var ticari anlamda artık işlev görmeyen. Orayı hemen revize edip otopark haline getireceğiz. Kentin içindeki boş arsaları geçici otopark ilan edeceğiz. Onların mal sahipleriyle anlaşacağız. Onların isimlerini de tabelalara koyacağız. Bütün arsaları değerlendireceğiz. Böylelikle yüzde 60 oranında geçici olarak otopark sorunumuz çözülecek. Kalıcı olması içinde mevcut hal meydanımızın bodurumu, arkadaki eski balık pazarı dahil komple yer altı otoparkı olacak. Kentin iki ayrı noktasında da çok katlı otoparklar yapacağız. İşte bu otopark sorununu çözünce, ana caddemizin üzerine tek sıra park etmiş araçlar olmayınca ortasında tramvayı, kaldırımda alışveriş yapan insanlarıyla kasaba gibi kalmış Bozüyük’ümüz kent olacak.”

Konuşmaların ardından seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

 

BAKKALCIOĞLU:”BOZÜYÜK’Ü SEVİYORUM”
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Misafir

Siz Bozüyük ‘e Bozüyük te size çok yakışacak

Bizi Takip Edin