BAKKALCIOĞLU MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MI?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye  Başkanı M.Talat Bakkalcıoğlu gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde BİLECİK ARENA programında gazetecilerin sorularını cevaplayan Bakkalcıoğlu siyasette bir yerlere aday olmak için yaşın önemi olmadığını ancak gençlerin de önünün açılması gerektiğini belirtti.

Başkan Bakkalcıoğlu bir soru üzerine de ileride Milletvekili adayı olup olmayacağının da cevabını verdi.

 

“SİYASETTE GENÇLERİN ÖNÜ AÇILMALI”
“Bence yaş önemli değil ama, gençlerin önü açılmalı. Yalnız şöyle bir şey var,ben siyasette eleminasyonla yüksenilmesinden yanayım. Yani bir kişi çıkıp işini gücünü bırakıp da ben bir de Belediye Başkanı olayım, veya Milletvekili olmamalı diye düşünüyorum. Siyasi partilerde, belediye meclislerinde görev yapıp ondan sonra bu göreve gelmeliler. Böyle olunca da 5 yıllık görev süresi gider. Geriye 3 yıl kalır o da yetmez. Ben geçmişte iki dönem başkanlık yaptım, ondan sonra aday olmadım. Milletvekili adayı oldum, partim barajın altında kaldı.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

“Benim siyasi tarzım Milletvekilliği tarzım değil, ben Belediyeciliği seviyorum, severek yapıyorum bu işi.Benim için bu dönem çok onurlu bir görev. Yirmi yıl sonra tekrar göreve gelmek çok önemli.İnşallah hakkını veririm, enerjim gayet iyi. Fakat biraz yumuşak vijdanlılığım nedeniyle bazı sıkıntılar yaşıyoruz.

BAKKALCIOĞLU MİLLETVEKİLİ ADAYI OLACAK MI?
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin