Bakan Fatih Dönmez Bilecik’te İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez Bilecik temasları kapsamında AK Parti İl Başkanlığı binasında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Söğüt ziyareti ardından Belediye Başkanı Nihat Can’ı ziyaret edip, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez daha sonra AK Parti İl Başkanlığı binasında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya; Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Koçyiğit, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, ilçe başkanları ve Belde Başkanları katıldı.

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, Hemşerimiz Fatih Dönmez’ i İl Başkanlığı’mız da ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. Ankara’daki gururumuz Bakanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Durmadan, yorulmadan çalışacağız diyen AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı; “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez Bey ile Partimizin İl Başkanlığında teşkilatımızın değerli mensupları ile bir araya geldik. Önce Millet Önce Memleket diyerek Sayın Bakanımızın destekleriyle İnşallah tevazu, samimiyet ve gayretle durmadan, yorulmadan çalışacağız. Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele.” dedi.

 

Memleket İşi Gönül İşi olduğunu söyleyen Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, “AK Parti İl Başkanlığımızda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez’in önclüğünde Parti Teşkilatımızla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Memleket İşi Gönül İşi anlayışıyla şehrimize hizmet yolunda kutlu yürüyüşe devam. AK Parti Bilecik İl Başkanlığı Can’la Başla İlk Günkü Heyecanla” diye konuştu.

 

AK Pari İl Başkanı Fikret Karabıyık,; istişare ve değerlendirme toplantısı sonunda Bakan Fatih Dönmez’e hediye taktim etti.

Bakan Fatih Dönmez Bilecik’te İstişare Toplantısı Gerçekleştirdi
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin