BAKAN DÖNMEZ OSMANELİDE NİKAH ŞAHİDİ OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BAŞKAN ŞAHİN’İN EN MUTLU GÜNÜ 

Hemşehrimiz Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahinin Oğlu Okay Şahin’in nikah şahitliğini yaptı.

Osmaneli Lefke Kalesinde gerçekleştirilen törende Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yamanın kıydığı nikah töreninde çiftin nikah şahitliğini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Prof. Dr. Yunus Söylet, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptı.

Nikah Şahidi olan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sonrasında evlilik cüzdanını gelin Damla’ ya teslim etti. Nikah töreninde, genç çifte beraberce geçirecekleri mutlu, sağlıklı ve uzun ömür dileyen Bakan Dönmez, “Allah, sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Vatanımıza, milletimize, devletimize ve ailelerinize sağlıklı ve evlatlar nasip etsin” dedi. Nikah Töreninden sonra Bakan Dönmez İlçeden ayrıldı.

Lefke Kalesinde düzenlenen düğün törenine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Kaymakam Yüksel Ünal, Osmaneli Eski Kaymakamı Naif Yavuz, İl ve İlçelerdeki kurum müdürleri, İl ve İlçelerdeki siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

                   

BAKAN DÖNMEZ OSMANELİDE NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin