Bakan Dönmez Memleketi Bilecik’te

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez, memleketi Bilecik’e geldi

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bakan Dönmez, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer’i ziyaret etti, ardından ilçe merkezindeki bir pazar alanında düzenlenen iftar programına katıldı.

 

Doğup büyüdüğü Gölpazarı’nda hemşehrileriyle iftar sofrasını paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Dönmez, “Ertuğrul Gazi’nin ata yurdu, Osman Gazi’nin baba ocağı, kuruluş ve kurtuluşumuzun beşiği Bilecik, medeniyet tarihimizin en derin izlerini taşıyor. Bu şehrin bağrından çıkan gaziler, erenler, alperenler bu toprakları bilgelikleriyle, cesaretleriyle, kudretleriyle mayaladılar. Bu toprakları ezel ebed Türk-İslam yurdu kılmak için kılıçlarını merhamete, adalete, iyiliğe, hoşgörüye kaldırdılar.” ifadelerini kullandı.“Enerjimizi vatandaşın refahı için harcıyoruz”

Bakan Dönmez, AK Parti olarak enerjilerini vatandaşın refah içinde yaşaması için harcadıklarını söyleyen Dönmez, “Biliyorsunuz son 3 aydır yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik üretimimiz yüzde 60 bandının üzerinde seyrediyor. Geçtiğimiz yıl bu oran yüzde 50 civarındaydı. İnşallah bunu daha da yukarılara çekeceğiz. Son günlerde kamuoyunda sık sık yer alan bir diğer mesele de Doğu Akdeniz. Büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimiz için Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesiyle adımlarımızı atmaya devam ediyoruz. Doğu Akdeniz’de ülkemizin, milletimizin ve KKTC’nin haklarını koruduk, korumaya da devam edeceğiz.” dedi.

 

“Daha İleriye Taşıyacağına Eminim”

Başkan Suer ile sürekli irtibat halinde olduklarını dile getiren Bakan Dönmez; “Ankara’ya gelerek sürekli yapacağı projeler için bizimle görüşüyor, ben Başkan Beyin projelerinin sıkı takipçisiyim. Azmini kutluyorum. İlçemizi daha ileriye taşıyacağına eminim’ demesi, halk tarafından alkışlandı.” diye konuştu.

 

İftar programına Bilecik Valisi Bilal Şentürk, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gölpazarı Kaymakamı İbrahim Güneş, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayrı Suer, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve vatandaşlar katıldı.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bakan Dönmez Memleketi Bilecik’te
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin