Babasının Malı Sanki! Çöp Konteynerleri Kurşunlandı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Yenipazar ilçesinde çöp konteynerleri nişan tahtası gibi hedef alınarak silah ile ateş edildi.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Bilecik’in Yenipazar ilçesi Kayacık Mesire alanında Belediye Başkanı İlhan Özden tarafından konulan ve adedi 800 tl olan çöp konteynerlerine hedef alınarak ateş edildi.

 

 

İlçeye uzak ve her türlü yabani hayvanın bulunabileceği mesire alanında halkın kullanımı için bırakılan yön tabelaları, trafik levhaları, bank ve masa gibi kamu malı olarak tabir edilen malzemelere yalnızca insanlar tarafından zarar verildiğinin altı çizildi.

 

Yenipazar Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kıymetli avcılar; Mesire alanlarına bırakılan çöp konteynerleri yada yön tabelaları ve trafik levhaları nişan tahtası değildir. Onlar milli servetimizdir, lütfen milli servetlerimize sahip çıkalım. Bu kurşunladığınız konteyner Kayacık mesire alanına, 2018 yılında bizzat Belediye Başkanı İlhan Özden tarafından konulmuştur ve sıfır olup maliyeti 800 TL dir. İlçemize uzak her türlü yabani hayvanın bulunabileceği mesire alanlarına halkımızın kullanması için bırakılan her türlü malzeme (Bank, Masa, Çöp Konteyner vb.) ürünlere yalnızca insanların zarar verdiği gözle görülür bir gerçektir.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Babasının Malı Sanki! Çöp Konteynerleri Kurşunlandı
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin