AYDOĞDU’DAN ANLAMLI KUTLAMA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Söğüt Belediye Başkanı ve aynı zamanda emekli bir tarih öğretmeni olan Halil Aydoğdu, 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajına Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitimdir ki, bir milleti ya hür bağımsız, şanlı, yüce bir sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder” diyerek bu sözü size hayatınız boyunca ışık tutacaktır” sözleriyle başlayan Aydoğdu açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili Öğrenciler; “Eğitimdir ki, bir milleti ya hür bağımsız, şanlı, yüce bir sosyal toplum halinde yaşatır veya bir milleti esaret ve sefalete terk eder” Başöğretmen M.Kemal Atatürk’ün bu sözü size hayatınız boyunca ışık tutacaktır.

Eğitim; bireyin ve toplumun gelişmesini sağlayan, ekonomik kalkınmayı destekleyen, millî ve manevî değerlerimizi koruyup geliştirerek gelecek nesillere aktaran; olmazsa olmaz, vazgeçilemez ve ertelenemez bir süreçtir.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimini veren fedakar Öğretmenlerimiz;
En seçkin ve yüce varlık olan insanın yavrusunu, gencini; kendi kültürünün özü ve temeli olan millî ve manevî değerlerimiz, inançlarımız ve insanlığın ortak ideallerine göre Türk Milletine yakışır bir nesil yetiştireceğinizden hiç şüphemiz yoktur.
Bu duygu ve düşüncelerle yeni Eğitim-Öğretim Yılının Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize ve Anne-Babalarımıza hayırlı olmasını dilerim.

AYDOĞDU’DAN ANLAMLI KUTLAMA
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Bizi Takip Edin